Празничен бизнес маратон в София.

Ние посетихме Москва на 17-ти април и изразяваме своята искрена благодарност към Компанията за невероятния празник и щастливите мигове, които преживяхме. Връщайки се в София организирахме и проведохме свое мероприятие.

На 26-ти – 27-ми април в София се проведе двудневен бизнес маратон, посветен на 20 годишнината от създаване на Компанията и юбилея на Доктор Нона. Гостите ни бяха от различни градове на България: София, Тутракан, Козлодуй, Бургас, Самоков. Ние сега започваме своята работа. Това е първото ни голямо мероприятие, което за наша голяма радост предизвика небивал интерес и най-важното бяха подписани първите дистрибуторски споразумения. Нашият спонсор, сенатор Наталия Рябушкина представи ексклузивна продукция «Доктор Нона» , която участва в проведената лотария. Гостите бяха впечатлени и останаха много доволни.

Искамe да ви разкажeм една удивителна история. По време на презентацията Наталия Рябушкина попита: «Може би някой от вас имат конкретни въпроси и проблеми?» Един мъж на име Цветан стана и каза, че преди няколко часа е ползвал дезодорант, от чието съдържание е попаднало в едното му око и сега усеща болка, а самото око е силно зачервено. Наталия му каза, че е в състояние да му помогне и добави, че „Вие драги ми Цветане не ползвате нужният Ви дезодорант, а трябва да употребявате само дезодорнтите на Доктор Нона. След което обработи ръцете си с компресите от Мъртво море , смеси „Разтвор за уста” с вода и проми окото му. След няколко минути Цветан усети облекчение, което сподели с останалите присъстващи. Но най-удивителното се случи малко по-късно. Започна лотарията. Наталия представи първата награда – Дезодорант «Адмирал». И представете си какъв възторг и бурен смях заля залата, когато Цветан спечели този дезодорант! Всички бяха в шок. Ето колко мистична е нашата продукция! След това се проведе много интересна презентация на продуктите и тяхната употреба от известния български диетолог доктор Вергиния Георгиева, която е автор на статия за нашите препарати в списание “GOBIO”. Много подаръци, договори и разбира се веселие съпътствуваха тази среща. Беше интересно за всички.

На следващия ден Наталия проведе великолепен бизнес семинар за новите дистрибутори. Радостни сме, че «Доктор Нона» е в България и ще направим така, че продуктите на компанията да достигнат до всяко българско семейство.

Консултанти в компанията „Доктор Нона” (София).

IMG_0997
IMG_1004
IMG_1019
IMG_1023
IMG_1024
IMG_1044
IMG_1016
IMG_1056