×

АКЦИЯ:

Официалното представителство на международната израелска компания
„ДОКТОР НОНА” в България обявява следната ПРОМОЦИЯ:


За периода от 21 до 25.10.2014г (вкл.) всеки дистрибутор, направил еднократна покупка от 350 точки и повече, получава допълнителна отстъпка от 10%.

Начало » Диагностика и консултация с лекар (Д-р Вергиния Георгиева)

Имаме удоволствието  да Ви представим Доктор Вергиния Георгиева – нашият лекар  консултант!

н.с. II ст. д-р Вергиния Георгиева е специалист по вътрешни болести, фармакология и фитотерапия. Член е на Нюйоркската академия на науките, на Съюза на учените в България, на Международното дружество за изследване на хистамина, на Дружествата по невронауки и фармакология у нас. Д-р Георгиева е последовател на известната природолечителка Лидия Ковачева. В продължение на повече от двадесет години работи по метода лечебно гладуване в омекотена форма, доразвивайки тази система. Има стотици научни и популярни публикации и участия в медиите.

Можете да й се доверите напълно, защото тя е единственият български лекар и диетолог, работил в своята практика с продуктите на Компанията  “Доктор Нона Интернешънъл”(“Dr Nona International Ltd”) повече от 10 години.

Записване за консултация с   доктор Георгиева и извършване от нея на бодискенер диагностика можете да направите на обявените в сайта  телефони.

 

Гореща новина!ТУК