Чтобы увидеть описание на русском языке, сначала выберите продукт

product-picture
  • thumb

КРЕМ ЗА МАЗНА КОЖА (СРЕЩУ АКНЕ)

Мазвната кожа – причина за появата на акне. Мастната секреция, запушвайки порите , способствува за появата на този проблем . С помоща на активни ингредиенти протича възстанвяванебаланса на кожата и намаляване производството на подкожна мазнина. Крем ът съдържа биоактивни молекули, притежаващи антиоксидантни и антибактериални свойства, което възпрепятствува появата на нови пъпки.
Аргановто масло притежава възстановяващо, противовъзпалително и заздравяващо действие.
Маслото от ливадина (ливадна пяна) се усвоява лесно от кожата,овлажнява , подхранва и подобрява кожния покров. При нанасяне – непредизвиква усещането за мазна кожа.
Маслото от гроздови семки – се явява натурален източник на омега-киселини и витамин Е. Благодарение на процианида – антиоксидант, който се съдържа в семките на гроздето, от организма се извеждат агресивните радикали, което способствува естественото подобряване на общото състояние на здравето и повишаване на имунитета.
Велика върба (Canadian Willowherb) известна най-вече като Иван-чай. Справя се ефективно с бактериални възпаления, предизвикващи акне.Успокаоява раздразнената кожа, защитава я от стареене.
Основен състав:
Формула Halo ComplexTM, масло от ливадина (ливадна пяна), икстракти от: боровинка, захарна тръстика и клен, горчив портокал (померанц), лимон, корыа от канела, велика върба(Иван-чай) ; Алоe Вера, аминокиселини, масло от семки на грозде, арганово масло, пробиотици.

Не съдържа парабени.

Detail Name 1:

Цена (без отстъпка): 83,20 лв.

Количество :