Чтобы увидеть описание на русском языке, сначала выберите продукт

product-picture
  • thumb

ХАЛО “ФАЗА 9″

Halo Phase 9
Хало “Фаза 9”
Комплексна защита на организма, здрави коси, кожа и нокти!
Неправилният начин на живот, болести, употреба на лекарства, стрес, лошо и бързо хранене, а така също дефицит на витамини и минерални вещества са най-честите разпространени причини за загубата на коса и увреждане на ноктите и кожата. Хало“Фаза-9”, основаваща се на уникалната формула Хало-Комплекс™, съдържа висока концентрация на цинк, който наред със селен се явява един от най-ефективните антиоксиданти. Цинк влиза в състава на повече от 200 ферменти, в това число – фермента, който преработва алкохола и е основен фермент на антиоксидантната система на организма. Така също цинк участвува в изработването на тестостерон – мъжкият полов хормон и черезвичайно е необходим за нормален полов живот при мъжете. Освен това, цинк стабилизира структурата на белтъчините в организма, способствува изработването на колаген, детоксикация и защита на организма от слънчевите лъчи. Дефицитът на цинк в организма предизвиква отслабване на имунната система и редица патологични състояния (простатит при мъжете и патологична бременност при жените), а така също патология на клетките на централната нервна система.
Хало“Фаза-9”, способствува за подобряване на паметта и намаляване на умствената умора. Тази добавка се препоръчва на хора, страдащи от косопад, на хора имащо чупливи и цепещи се нокти.
Освен това Хало“Фаза-9” се препоръчва на жените – за подобряване на хормоналния фон и има опасност от безплодие; на мъжете – за намаляване желанието за употреба на алкохол . Хора болни от захарен диабет получават полза от Хало“Фазы-9”, доколкото цинка стимулира изработването на инсулин в бета клетките на задстомашната жлеза и възпрепятствува появата и развитието на усложнения.
Основен състав:L-триптофан, L-метионин, цинк, витамин В5,
витамин В6, биотин, МSМ, Halo Complex™

Detail Name 1:

Цена (без отстъпка): 89,60 лв.

Количество :