Чтобы увидеть описание на русском языке, сначала выберите продукт

product-picture
  • thumb

МАСЛО ОТ ШИ

Основно съдържание: Масло от Ши, масло от Манго, растително масло.
Описание Маслото за тяло от дървото Ши представлява гъста консистенция и е изключително наситено с минерали и витамини. Добива се от месестата част на плодовите костилки на тропическото дърво Бути-роспермум Парка, което расте на територията на Африка.
Основа на съставките съдържащи се в маслото Ши са триглицериди, способствуващи овлажняването и защитата на кожата от неблагоприятните външни въздействия, а така също и неосъпуняеми мазнини, притежаващи регенериращи и стимулиращи синтеза на колаген в кожата свойства. Маслото Ши на компанията “Dr Nona” се базира на изцяло ръчно добиване на суровината, без каквито и да са допълнителни технологии, водещи до замърсяване. 100% природен продукт.
Маслото за тяло помага да се справим с такива кожни проблеми, като сухотаь, лющене, загрубяване, преждевременно стареене, уморен вид ,сив цвят на кожата и т.н
Маслото Ши изключително силно подхранва кожата с витамини А, Е и F. Те помагат за поддържане на кожата здрава. Те са особено полезни за увредена от слънцето кожа. Помагат за предотвратяване на преждевременни бръчки.
Лесно прониква в кожата, което позволява на кожата да диша и не запушва порите. Маслото Ши има високо ниво на канелена киселина, естествена слънчева защита. Така че това осигурява известна степен на защита от слънцето.
Употребата му е препоръчителна през всички сезони от годината.

Detail Name 1:

Цена (без отстъпка): 76,80 лв.

Количество :