Чтобы увидеть описание на русском языке, сначала выберите продукт

product-picture
  • thumb

ХАЛО “ГОЛДСИН”

Halo Goldseen
Хало “Голдсин”
Комплексна защита на вашето сърце.
Днес много хора изпитват спад на жизнената енергия, апатия и сънливост, даже и да спят достатъчно количество часове. Така се проявяват първите признаци на нередности в работата на сърдечно-съдовата система – постоянно студени ръце и крака, изтръпване на врата и раменете, често главоболие. И само малцина се догаждат, че това са признаци на възрастовия дефицит на коензим Q10.
Благодарение на балансирания състав от витамини, минерали и микроелементи в съчетание с уникалния Хало-Комплекс™,
Хало “Голдсин” е доста по-ефективен от обичайния коензим Q10 и няма аналог в света. Най-доброто натурално средство за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания, атеросклероза и нейните усложнения- особено хипертоничната болест.
Фиксираното високо ниво на коензима Q10 способствува изработването на енергия в клетките на сърдечния мускул, най-активният мускул в нашия организъм, чиято правилна работа е изключително важна. Коензим Q10 обуславя витаминоподобното въздействие на препарата върху организма. Веществата имат силна антиоксидантна активност и способност да влияят върху окислително-възстановителните реакции в клетките. След 35 годишна възраст нивото на коензим Q10 в организма се понижава във връзка с лошото хранене, стреса, употребата на лекарства и много други фактори. Тази ситуация може да окаже във времето клинични последствия, в частност върху функцията на сърцето.Коензим Q10 се явява катализатор, без който е невъзможно нормалното енергоснабдяване на клетките. Той играе най-важната роля в енергийните процеси, протичащи във всяка клетка на нашето тяло. Именно коензим Q10 е съпричастен към изработването на 95% от цялата клетъчна енергия. От него на първо място зависи срока на живот на клетката, а значи – здравето, младостта и нормалното функциониране на всички органи. Доколкото сърдечният мускул се нуждае от голямо количество енергия, неговите клетки съдържа най-висока концентрация на Q10. Изследванията показват тясната връзка между дефицита на Q10 и състоянията на сърдечна недостатъчност, а така също и много други функционални проблеми на сърдечния мускул. Освен това, коензим Q10 има важно значение за надлежното функциониране на нервната и имунната системи, оказва антисклеротично въздействие, активизира кръвотворния процес, способствува подобряване на репродуктивните функции, подобрява работата на мозъка, притежава имуномоделиращо въздействие, усилва антимикробната и противовирусна защита, приема участие в синтеза АТФ в клетките и действува като клетъчен енергетик.
Основен състав:Q10, калций, магнезий, цинк, желязо, манган, хром, йод, биотин, селен, витамин А, витамини от
группа В, витамин С, витамин D, витамин Е,
Halo Complex™

Detail Name 1:

Цена (без отстъпка): 102,40 лв.

Количество :