Чтобы увидеть описание на русском языке, сначала выберите продукт

product-picture
  • thumb
  • thumb
  • thumb

ДАМСКИ И МЪЖКИ ХАЛО ДЕЗОДОРАНТ-АНТИПЕРСПИРАНТ

Halo Deodorant Antiperspirant
Хало Дезодорант-Антиперспирант
Пот няма да има!
Дезодоранти с приятен, свеж мирис, основани на уникалната хормула Хало-Комплекс™, съдържат ароматични масла и осигуряват максимална защита в продължение на 24 часа. Деликатният аромат на маслата се съчетава с натуралния мирис на кожата, създавайки приятна, естествена ароматична аура.
Дезодорантите съхраняват неутрално-свежите миризми дълго време, не дехидратират кожата. Могат да се използуват даже при физическо натоарване и не оставят следи по дрехите!
Основен състав: Halo Complex™ , активни компоненти регулиращи излишното потоотделяне, масла от жожоба и семена на рози.

Не съдържат парабени.

Halo Deodorant Antiperspirant Lord
Хало Дезодорант-Антиперспирант “Лорд”
За мъже.
Дезодорантът за мъже, основаващ се върху уникалната формула Хало-Комплекс™, беше разработен специално за бойците от силовите структури на Израел и се явява ултимативно решение за всяка ситуация във всяка местност.

Не съдържа парабени.

Halo Deodorant Antiperspirant Lady
Хало Дезодорант Антиперспирант “Лейди”
За жени.
Серия дезодоранти на основата на уникалнита формула Хало-Комплекс™ предназначена за съвременната жена, която винаги е в движение, грижи се за своята външност и търси дезодорант, който й придава чувство на увереност в себе си! Дезодорантите осигуряват продължителна защита в течение на целия ден и не оставят следи по дрехите!

Halo Deodorant Antiperspirant Kiwi
Хало Дезодорант-Антиперспирант “Киви”
За жени.

Не съдържа парабени.

Дезодорантите имат прекрасно меко антибактериално действие.
https://ru.drnona.com/products/night-cream/

Лосионите за тяло (независимо “Соларис” или Тонизиращия лосион за тяло) и дезодорантите се явяват сполучливо допълнение към парфюма “Dr. Nona”. В допълнение на великолепното терапевтично действие, съдържащите се в тях масла действат така, че ароматът им прониква в кожата , и при намазване на цялото тяло, се създава ароматна аура със своя, неподражаема от забикалящиге ви миризми, гама.

Detail Name 1:
Видове:
Лейди, Киви,
Лорд

Цена (без отстъпка): 32,00 лв.

Количество :