Чтобы увидеть описание на русском языке, сначала выберите продукт

product-picture
  • thumb

ХАЛО ДИНАМИЧЕН ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ

Halo Dynamic Cream
Хало “Динамичен крем ” крем Енергия на живота в Мъртво море.
Първо условие за подмладяване – овлажняване!
Кремът“Спасател” или “SOS-кремˮ на компанията Dr. Nona предлага решения по оказване на първа помощ при различни проблеми на кожата:ръбове,ухапвания,люшене, сухост,дори изгаряния..Освен това, ежедневния прием на Хало “Динамичния” крем способствува качественото функциониране на основните системи на кожата, подобрява притока на кръв към капилярите,овлажнява и тонизира кожата,оказва й общо оздравително действие. Екстракът от лайка оказва върху кожата противовъзпалително, противоалергенно, омекотяващо, обезболяващо, овлажняващо, регенериращо, успокояващо и ранозаздравяващо действие. Известна е фотозащитната ефективност на екстракта от лайка. В екстракта от лайка се съдържат флавоноиди и витамин С, които обезпечават антиоксидантния комплекс, защитаващ кожата от неблагоприятното въздействие на околната среда.
В съчетание с уникалния Хало-Комплекс™, кремът съдържа масло от моркови, портокалово масло, а така също розмарин и жожоба, притежаващо висока концентрация на витамини, предотвратяващи окислението на клетките на кожата и ускоряващи процесите на регенерация и омекотяване. Освен това, маслото от моркови е богато на каротиноиди,защищаващи кожата от свободните радикали, предизвикващи стареене, а маслото от розмарин прекрасно действува при грижа за мазна и проблемна кожа , склона към образуване на пъпки и комедони..То помага да се понижи свръх секрецията на кожна мазнина, способствува за затваряне на порите и препятствува образуването в бъдеще на акне и черни точки върху лицето..
Основен състав: Halo Complex™, екстракт от лайка, растително масло, масло от моркови, масло от розмарин, портокалово масло, масло от лавандула, масло от жожоба, токоферол, екстракт от алое вера.

Динамичнияг крем се използва за:
-стимулиране обменните процеси на кожата;
-овлажняване на кожата;
-конкретно и общо подмладяващо действие;
-борба с целулита;
-резорбция на келоидни белези;
-възстановяване еластичността на кожата;
-подобряване капилярното кръвоснабдяване;
-стимулиране на имунната система;
-повишаване тонуса на организма;
-подобрявне на емоционалния тон, настроението, работоспособността и т.н.

Милиони хора в целия свят решиха вече своите проблеми с помоща на Динамичния крем.

Detail Name 1:

Цена (без отстъпка): 89,60 лв.

Количество :