В момента онлайн можете да поръчате само козметика

product-picture
  • thumb
  • thumb

ХАЛО ОКСИН

Halo Okseen
Хало “Оксин”
Ще ви позволи да сте здрави и дълголетни!
Укрепване на имунната система и защита от болести..
Хало “Оксин”, основаващ се на уникалната формула Хало–Комплекс™, съдържа уникален състав от биологично активни ингредиенти и мощни антиоксиданти, в това число селен. Изследванията на Вашингтонския университет показват, че хора с дефицит на селен са подложени в по-висока степен на риск от развитие на различни видове онкологични заболявания, вирусни и възпалителни процеси свързани с нарушения на имунната система, а така също на хронични заболявания, свързани с възрастта. Селен се явява важен минерал, притежаващ антиоксидантни свойства и неутрализиращ свободните радикали. Като правило , в организма на човека се съдържа недостатъчно количество селен, което е свързано с особеностите на съвременните диети. Основната роля на селен – поддържане на имунната система за сметка на неговите способности да възстановява увредените клетки.
При участието на селен се образува 80% от енергията
(АТФ) на човека. Учените са изчислили, че около 200 фермента съдържат в своя състав селен! Без него тези ферменти просто не се синтезират!
Няма селен – няма фермент.
Няма фермент – не се синтезира хормон.
Не се синтезира хормон – няма енергия в клетките.
Препаратът Хало“Оксин” защитава организма от натрупване продуктите на окисляване, помага, помога да се подобри мисловната способност, благотворно влияе върху нервната система, помога да се засили защитата от болестите на цивилизацията: инсулти, инфаркти, захарен диабет, хипертония, бронхиална астма, анемия, понижен имунитет, вирусен хепатит, СПИН, онкология и т.н.; а главно – той укрепва имунитета!
Хало“Оксин” притежава имуностимулиращо действие, повишава съпротивлаемостта на организма срещу болестите, увеличива производството на левкоцити и взима участие в производството на антитела, противопоставящи се на инфекциозните заболявания. Той влияе както на вродения, така и на придобития имунитет.
Основен състав: Селен, витамин Е, Halo Complex™

Точки:
32

Цена (без отстъпка): 108,00 лв.

Количество :