Добре дошли на DR.NONA-BG.COM!

Предлагаме Ви висококачествени козметични и оздравителни продукти, създадени съобразно най-високите световни стандарти от израелската компания “Dr Nona”.

Открийте вълшебните възможности на Мъртво море у Вас, във вашия дом-домашно СПА, препарати даряващи с младост и енергия,  WELLNESS продукти, средства за безупречна кожа, хигиена и парфюмерия.

Предлагаме Ви бърза и качествена куриерска доставка до дома Ви, акции, отстъпки и подаръци!

ПРИ НАС ВИЕ МОЖЕТЕ:

1.          Да оформите дисконтна карта /карта за намаление/;
2.          Да  получите консултация и необходим лекарски съвет и предписание;
3.          Да тествувате безплатно  козметиката и парфюмерията Dr Nona

Нашето желание е прекрасните продукти на компания „DR Nona” да стигнат до повече хора, да донесат здраве, радост и красота на голяма аудитория потребители, без каквито й да е условия и строги изисквания. Желаем всяко партньорство да носи удовлетврение и за двете страни. При нас всичк е лесно, приятно и полезно!

ЗА КОМПАНИЯ “DR NONA”

Компания Dr. Nona International  – това е беспрецедентна възможност за грижа за красотата и здравето, а така също и за  ефективна борба  с преждевременното стареене. Разработената от научния колектив на клиника “LENOM”во главе с доктор Нона Кухина иновационна ексклузивна формула Halo Complex™ е основана на уникалните свойства на архебактерията-най-древния «обитател » на Мъртво море. Козметичните и оздравителните препарати на компания Dr. Nona — това е продукция от кардинално ново, авангардно поколение, съчетаваща живителната сила на архебактерията с лечебните свойства на Мъртво море.

Асортиментът на продукцията “Dr Nona” съставлява повече от 50 наименования  на  препарати  и биологично-активни добавки, които са разработени от водищите научни спицеалисти на компанията и представляващи нейния научно-изследователски отдел.

Цялата продукция Dr. Nona  се създава в иновационната клиника Lenom. Група учени, инженери и специалиси-технолози, с голям опит  в областта на медицината и козметиката се трудят активно в шест подразделения на клиниката. Изследванията и разработките се осъществяват с прилагане на най-съвременното оборудване , в пълно съответствие със строгите изисквания за стандарт на качество ISO 9001 и ISO GMP.

Повече от две десетилетия от момента на своето създаване, компания Dr. Nona International остава вярна на своята първоначална концепция. Вяра в поразителната мъдрост на природата, непрекъснато творческо търсене, придържане към безкомпромисното качество и стремеж по този начин към повишаване качеството на живот на  милиони клиенти и дистрибутори по целия свят – такъв е главния приоритет  и днес, когато Dr. Nona  вече е установила и укрепила  свой заслужен статус на успешен международен бренд.